ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Mark Hunt: "Γ**ώ το UFC"


Με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του UFC, της USADA και φυσικά του Brock Lesnar καταφέρθηκε ο Mark Hunt, ο οποίος δεν ησυχάζει ώσπου να δικαιωθεί.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο καυστηριακές δηλώσεις του.

"Αν έχεις μια μεγάλη ένεση στον κώλο σου πρέπει να φοβάσαι πραγματικά να χάσεις. Νομίζω ότι είναι ώρα να δημιουργηθεί ένα σωματείο. Όλοι οι μαχητές πρέπει να ενωθούν, γιατί περνάμε το λάθος μήνυμα. Το μήνυμα που στέλνουμε στον κόσμο είναι ότι μπορείς να γλυτώσεις τα πάντα. Για να τα καταφέρεις στο UFC χώνεις μια ένεση στον κώλο σου και βγάζεις εκατομμύρια αν φτάσεις στην κορυφή. Αυτό είναι εύκολο. Ακόμα καλύτερα, παίρνεις εξαίρεση για τον έλεγχο τεσσάρων μηνών και σου δίνουν δική σου συνέντευξη τύπου. Αυτός ο μα***ας πήρε τη δική του συνέντευξη τύπου και έκανε όλους να τον περιμένουν."

"Θα πάω να δουλέψω κάπου αλλού. Όπως είπα, στ' αρ****α μου. Αν είναι να τους κάνουμε μήνυση, τότε να πάτε να γα*****τε, θα φάτε μήνυση. Παλιομ***ιά. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι σήμερα λένε ότι θέλουν να πάνε στο UFC. Γ**ω το UFC. Είστε μα***ες. Δε νοιάζεστε για κανέναν"

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Mark Hunt: "Γ**ώ το UFC" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top