ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Ο McGregor «ρίχνει» βέλη στον Mendes!

Ο Chad Mendes πιάστηκε... ντοπαρισμένος κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί για δύο ολόκληρα χρόνια από το UFC. Μάλιστα το συγκεκριμένο περιστατικό δεν άφησε ασχολίαστο ο Conor McGregor.


Τον τελευταίο καιρό αρκετοί είναι οι μαχητές που ντοπάρονται και στη συνέχεια πιάνονται από την USADA. Τελευταίο παράδειγμα αυτό του Brock Lesnar στην επιστροφή του στο UFC. Όμως όπως είναι ήδη γνωστό ο super star του WWE δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε κι ο τελευταίος.

Ωστόσο στη συγκεκριμένη είδηση, πρωταγωνιστής είναι ο Chad Mendes, ο οποίος στον αγώνα του με τον Frankie Edgar, ντοπαρίστηκε με αποτέλεσμα να αποκλειστεί για δύο ολόκληρα χρόνια από το UFC. Βέβαια τα συγκεκριμένα γεγονότα δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Conor McGregor. Ο Ιρλανδός μαχητής φρόντισε να πετάξει βέλη προς τον Mendes για τις απαγορευμένες ουσίες που χρησιμοποιεί. Μάλιστα τα λόγια του ήταν τόσο «φαρμακερά» που αποτελούν ένα δεύτερο KO στον Mendes.

Αναλυτικά ο McGregor, δήλωσε: 

«Αναρωτιέμαι αν ήταν ντοπαρισμένος και όταν παίξαμε μαζί. Ένα πράγμα που γνωρίζω πάντως στα σίγουρα είναι πως δεν μπορείς να βάλεις στεροειδή στο σαγόνι σου».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο McGregor «ρίχνει» βέλη στον Mendes! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top