ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Έσπασαν... τρία ρεκόρ του McGregor στο UFC 200!

Το UFC 200 σίγουρα δεν θα θέλει να το θυμάται και για πολύ καιρό ο μεγάλος απών του, Conor McGregor. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι τρία ρεκόρ που κατείχε... έσπασαν.


Από την μια η νίκη του Jose Aldo απέναντι στον Frankie Edgar κι η ανάδειξή του σε νέο Interim Featherweight Champion, όπου σίγουρα δεν έκατσε καλά σαν είδηση στον Conor McGregor κι από την άλλη τα τρία σπασμένα ρεκόρ, σίγουρα αποτελούν μια εφιαλτική βραδιά για τον «Notorious».

Συγκεκριμένα το πρώτο ρεκόρ που καταρρίφθηκε ήταν τα λεφτά που κέρδισε ο Brock Lesnar για τη μάχη του με τον Mark Hunt. Στην κυριολεξία ο «Beast» συνέτριψε το ρεκόρ που διατηρούσε ο Ιρλανδός μαχητής, καθώς κέρδισε εγγυημένα 2,5 εκ δολάρια. Να υπενθυμίσουμε ότι το ρεκόρ του McGregor ήταν 1 εκ δολάρια στον αγώνα του με τον Nate Diaz. Το επόμενο ρεκόρ αφορά τους θεατές, οι οποίοι έφθασαν τους 18.202. Ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την πολιτεία της Nevada. Το ποσό που έβαλε στα ταμεία του το UFC από τα εισιτήρια ήταν 7,1 εκ δολάρια.

Ακολουθούν σε ρεκόρ οι παρακάτω αγώνες:

- Conor McGregor vs Jose Aldo: 15.648 θεατές.
- Conor McGregor vs Chad Mendes: 15.291 θεατές.
- Anderson Silva vs Chael Sonnen: 13.600 θεατές.

Βέβαια να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο δεν αποτελεί το μεγαλύτερο event σε θεατές στην ιστορία του UFC. Το μεγαλύτερο είχε γίνει στην Αυστραλία, όταν από κοντά το παρακολούθησαν συνολικά 56.214 άτομα.

Τέλος και το gate opening που κατείχε ως ρεκόρ ο Conor McGregor κατάφεραν να το σπάσουν στο UFC 200. Συγκεκριμένα στην Πολιτεία της Nevada το gate opening ανήλθε στα 10,7 εκ δολάρια. Όλες οι παρακάτω θέσεις που θα δείτε καταλαμβάνονται από τον «Notorious».

Οι τρεις παρακάτω θέσεις:

- UFC 194 (Jose Aldo vs Conor McGregor): 10.006.249 δολάρια.
- UFC 196 (McGregor vs Diaz): 8.100.000 δολάρια στο περίπου.
- UFC 189 (McGregor vs Mendes): 7.201.648 δολάρια.


Πλέον το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Conor McGregor καταφέρει να κερδίσει και πάλι πίσω ορισμένα από τα τρία ρεκόρ που του έσπασαν στο UFC 200. Μια διοργάνωση που δεν θα συμμετείχε μετά και την ήττα του από τον Nate Diaz. Η μεγάλη επιστροφή πάντως πλησιάζει κι αναμένεται.... καυτή!

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έσπασαν... τρία ρεκόρ του McGregor στο UFC 200! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top