ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Συμεωνίδης εναντίον Meshki στο «No Limits 28»

Η κάρτα αγώνων του «No Limits 28» συνεχίζει να γεμίζει με αρκετά δυνατούς αγώνες και αυτό το γεγονός μόνο ευχάριστο μπορεί να χαρακτηριστεί.


Συγκεκριμένα η επόμενη μάχη που ανακοινώθηκε κι επίσημα θα είναι αυτή ανάμεσα στον Γιάννη Συμεωνίδη και τον Romeo Meshki. Ο συγκεκριμένος αγώνας να σας αναφέρουμε ότι είναι MMA.

Τέλος, η συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 30 Ιουλίου στις 21:30 το βράδυ στο «Κατράκειο Θέατρο». Σίγουρα τέτοιες μάχες μπορούμε να τις περιμένουμε με αρκετά μεγάλη ανυπομονησία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Οι ΜΜΑ σταθερά στην κάρτα του No Limits δεν θα έλειπαν φυσικά από την αρένα του Κατράκειου Θεάτρου το Σάββατο 30 Ιουλίου (21:30) στο No Limits "The vengeance".

Ο Romeo Meshki ,από τη Γεωργία,(K-1 Gym -Σώζος Παναγιώτης) θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Συμεωνίδη (Κένταυρος ΜΜΑ team-Ιωάννης Μποτόνης).

Για το match making της εντυπωσιακής αυτής μάχης στα -77kg ευχαριστώ πολυ το δάσκαλο, πρόεδρο της ΕΟΠΥΜΥ και καλό φίλο Δημήτρη Δημητρίου.

Καλή επιτυχία στην τελική προετοιμασία των δυο μαχητών.

Αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική αμφίρροπη και δυνατή και αυτή η μάχη Μεικτών Πολεμικών Τεχνών!!!».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Συμεωνίδης εναντίον Meshki στο «No Limits 28» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top