ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Michael Bisping: "Ο Georges St. Pierre είναι που****κι"


Στο UFC 199 ο Michael Bisping έκανε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των MMA κατακτώντας το Middleweight Title. Έκτοτε έχει εξαπολύσει επιθέσεις σε πολλούς, με τον Georges St. Pierre να είναι το τελευταίο του θύμα.

Ο ζωντανός θρύλος του αθλήματος εξέφρασε επίσημα την επιθυμία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 3 χρόνια και ο Bisping φαντάζει ως πιθανός αντίπαλός του. Ο Βρετανός βρήκε την αφορμή και τα "έχωσε" στον Καναδό επειδή αποσύρθηκε λόγω της έξαρσης των αναβολικών.

Τα λόγια του Bisping: "Δεν έχω τίποτα εναντίον του Georges St. Pierre εκτός από το γεγονός ότι αποσύρθηκε επειδή οι άλλοι έπαιρναν αναβολικά. Μάντεψε, έπαιρναν αναβολικά και πιάνονται. Αλλά αν είσαι άντρας, αν είσαι μαχητής, αν δεν είσαι πουτ***κι, θα συνεχίσεις την προσπάθειά σου και θα προσπαθήσεις να τους κερδίσεις. Δεν θα εξαφανιστείς επειδή πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς. Δεν είμαι ο δειλός που χρειάζεται στεροειδή για να τα βάλει με αυτούς τους τύπους. Και περίμενα ο GSP να είναι αρκετά άντρας για να έχει την ίδια συμπεριφορά."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Michael Bisping: "Ο Georges St. Pierre είναι που****κι" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top