ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Θα μπορούσε ο Mick Foley να είναι ο general manager του Smackdown;


Η αγωνία κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στο draft, αλλά και στην ανακοίνωση των Shane και Stephanie McMahon για τη θέση του general manager σε Smackdown και RAW αντίστοιχα.


Πριν λίγες μέρες ακούστηκε το όνομα του "Stone Cold" Steve Austin για τη θέση του γενικού διευθυντή στο RAW, ενώ μέσα στην προηγούμενη βδομάδα πολλοί πίστεψαν ότι ο Daniel Bryan θα αναλάβει τα ηνία του Smackdown.

Ένα ακόμη όνομα το οποίο έρχεται να προστεθεί στους πιθανούς υποψήφιους για τον ρόλο του general manager στο Smackdown είναι αυτό του Mick Foley. Ο "Hardcore Legend" έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία του να έχει θέση στο πρόγραμμα του WWE, ενώ είναι γνωστό ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Shane McMahon.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα μπορούσε ο Mick Foley να είναι ο general manager του Smackdown; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top