ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Mickey Gall: «Δεν ήξερα ποιος είναι ο CM Punk»


Ο Mickey Gall εμφανίστηκε στο Welcome To Connecticut podcast και μίλησε για την επερχόμενη μάχη του στο UFC 203 κόντρα στον CM Punk.

Διαβάστε τι είπε:

«Δεν είμαι οπαδός του pro wrestling. Έβλεπα πολύ μικρός και ήμουν οπαδός του Stone Cold Steve Austin. Κάπου στο σχολείο, άρχισα να μην βλέπω. Δεν ήξερα τον CM Punk. Τον είχα ακουστά όπως έχω ακουστά τον John Cena. »

«Από την μάχη μου με τον CM Punk, έχω πολλά να κερδίσω και τίποτα να χάσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να ηττηθώ εκείνο το βράδυ. Προετοιμάζομαι λες και παίζω για ζώνη. Είναι η πιο σημαντική μου μάχη. Θα φαίνομαι σαν βλάκας αν με κερδίσει ο Punk. Το ρίσκο είναι μεγάλο. Αλλά μου αρέσει το υψηλό επίπεδο.»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Mickey Gall: «Δεν ήξερα ποιος είναι ο CM Punk» Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top