ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Miesha Tate για... φίλημα στο 2ο UFC Embedded (VID)

Η Miesha Tate μας αποδεικνύει ότι είναι φαν της καλής ζωής κι παράλληλα ότι μπορεί να την ζήσει παρά τις υποχρεώσεις που έχει.


Συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν την μεγάλη μάχη της με την Amanda Nunes, η Miesha Tate έχει αποβάλει το άγχος και την πίεση με έναν μοναδικό τρόπο.

Η μαχήτρια του UFC φαίνεται πως απολαμβάνει την ωραία ζωή, καθώς βάζει το μαγιό της και χαλαρώνει. Στο μεταξύ βάζει... φωτιά κι σε εμάς που την βλέπουμε να απολαμβάνει τις ωραίες στιγμές της. Πλέον στο μόνο που μένει να την δούμε είναι και στην μονομαχία της μέσα στο οχτάγωνο για το UFC 200.

Δείτε τα βίντεο:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Miesha Tate για... φίλημα στο 2ο UFC Embedded (VID) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top