ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Η Miesha Tate αποχωρεί με σκοπό την ανασύνταξη!

Η Miesha Tate ανακοίνωσε πως θα παραμείνει εκτός δράσης για ορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς επιθυμεί να ανασυνταχθεί, ώστε να κερδίσει και πάλι τον χαμένο τίτλο.


Το UFC 200 για την Miesha Tate δεν χαρακτηρίζεται και από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία των αγώνων της Αμερικανίδας. Αυτό διότι η πρώην πρωταθλήτρια της bantamweight έχασε τον τίτλο της από την Amanda Nunes.

Βέβαια το εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει απ' όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η Tate έχασε από την Nunes με κατεβασμένα τα χέρια. Ουσιαστικά η Αμερικανίδα μαχήτρια φάνηκε να είναι τελείως απροετοίμαστη για τη μάχη. Έτσι, η Βραζιλιάνα αντίπαλος της, της πήρε τον τίτλο κι έγινε αυτή η νέα bantamweight champion. Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τίτλος αλλάζει και πάλι χέρια, καθώς πέραν των Tate και Nunes πριν τον είχαν οι Holm και Rousey.

Πλέον οι ειδήσεις είναι αρκετές κι ενδιαφέρουσες, καθώς 12 ώρες μετά την ήττα της, η Miesha Tate ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ότι έχει αποφασίσει να απέχει για λίγο καιρό από την αγωνιστική δράση, καθώς έχει στόχο να ανασυγκροτηθεί κι να επιστρέψει πιο δυνατή, ώστε να κερδίσει και πάλι τον συγκεκριμένο τίτλο. Παράλληλα στο μήνυμα που έγραψε, παραδέχθηκε και την κλάση της αντιπάλου της και της έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη της,

Αναλυτικά η Tate, έγραψε:

«Ο αγώνας δεν πήγε όπως τον είχαμε σχεδιάσει. Η Amanda είναι μια τεράστια και καταπληκτική μαχήτρια και οφείλω να της δώσω τα συγχαρητήριά μου. Ευχαριστώ πολύ τους πιστούς υποστηρικτές μου, είναι ωραίο να έχουμε αγάπη για την νίκη αλλά μια ήττα μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα. Το παρελθόν είναι κάτι που μπορούμε στην πορεία να το αναφέρουμε, ωστόσο μια ήττα μπορεί να μας κάνει να μάθουμε πολλά. Αυτή τη στιγμή θα σταματήσω να αγωνίζομαι για κάποιο διάστημα, καθώς θέλω να ανασυνταχθώ, σας ευχαριστώ όλους».

Δείτε τη σχετική εικόνα:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Η Miesha Tate αποχωρεί με σκοπό την ανασύνταξη! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top