ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Ο χιουμοριστικός Mikro «Cro Cop» Filipovic (VID)

Όρεξη για αστειάκια και χιούμορ δείχνει να έχει ο Mikro «Cro Cop» Filipovic, καθώς καταπιάστηκε από μια εφαρμογή που είναι στην μόδα κι έκανε χαβαλέ.


Το Pokemon Go είναι ένα παιχνίδι στο κινητό, το οποίο έχει μπει στις ζωές των περισσότερων ανθρώπων. Μικροί κι μεγάλοι παίζουν το συγκεκριμένο game και μάλιστα δεν είναι λίγα τα αστεία που έχουν βγει γύρω από αυτήν την εφαρμογή.

Όλη αυτή η κατάσταση δεν γινόταν να μην δεν επηρεάσει και τους μαχητές, οι οποίοι παρακολουθούν τα γεγονότα κι ο καθένας δρα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Μετά, λοιπόν, τον Page, όπου πέταξε Pokeball στον Santos, έρχεται η σειρά του Filipovic. Ο Κροάτης μαχητής όπως φαίνεται είχε όρεξη για αστειάκια κι χιούμορ. Συγκεκριμένα μέσα στο αεροδρόμιο ο «Cro Cop» έτρεχε σαν τον... τρελό για να πιάσει pokemon. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε μετά για πλάκα πως κυνηγώντας το pokemon έφτασε στην Ιαπωνία. Στο μέρος που θα αγωνιστεί επιστρέφοντας στη δράση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο χιουμοριστικός Mikro «Cro Cop» Filipovic (VID) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top