ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Επιστρέφει στη δράση ο Mirko «Cro Cop» Filipovic!

Ευχάριστα είναι τα νέα από τον Mirko «Cro Cop» Filipovic, καθώς ο ίδιος θα επιστρέψει στη δράση σε διοργάνωση που θα λάβει χώρα στην Ιαπωνία.


Όπως οι περισσότεροι πιστεύαμε ο Mirko «Cro Cop» Filipovic δεν θα κρεμούσε τα γάντια του για πάντα. Έτσι, αυτό επιβεβαιώθηκε, καθώς ο ίδιος επιστρέφει για να αγωνιστεί σε μια διοργάνωση στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα ο Κροάτης μαχητής θα αγωνιστεί σε τουρνουά 16 μαχητών στο «RIZIN FF» με τον πρώτο γύρο να λαμβάνει χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα βρει απέναντί του τον Wanderlei Silva, ο οποίος θα περάσει με Bye τον πρώτο γύρο. Να σας αναφέρουμε ότι ο Mirko Filipovic κανονικά ήταν να επιστρέψει τον περασμένο Δεκέμβριο για λογαριασμό του «UFC Fight Night 79», αλλά ο τραυματισμός που υπέστη τον άφησε εκτός.

Μάλιστα λίγο αργότερα τα νέα για τον ίδιο δεν ήταν καθόλου καλά, καθώς η USADA ανακοίνωσε πως ήταν ντοπαρισμένος. Η συγκεκριμένη εξέλιξη τον στεναχώρησε τόσο πολύ που τον έκανε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όμως κανείς δεν πίστεψε ότι θα κρέμαγε οριστικά τα γάντια του. Έτσι, πλέον επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον Wanderlei Silva. Έναν αντίπαλο που έχει βρει κι πάλι στο δρόμο του, το 2002 στο «PRIDE». Σ' ένα ματς που τότε κρίθηκε ισόπαλο.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επιστρέφει στη δράση ο Mirko «Cro Cop» Filipovic! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top