ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

MMA: Πρόταση - βόμβα στην Δημητρούλα για εξωτερικό τον Νοέμβριο!


Η νέα σεζόν για την Χαρά Δημητρούλα θα ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά τις πρόσφατες επιτυχίες της σε Iron Challenge και King Pyrros, η «Lion» δέχθηκε πρόταση - βόμβα για αγώνα MMA στο εξωτερικό.


Μετά τον αγώνα που θα δώσει στο MCP 5 την πρώτη μέρα του Οκτώβρη κόντρα στην Εύα Καραγεωργίου, η Χαρά Δημητρούλα θα ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Νοέμβριο για να δώσει δυνατό αγώνα στις MMA. Ο αγώνας «έκλεισε» στα 52 κιλά και η Χαρά Δημητρούλα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη πορεία, εφάμιλλη με εκείνες στο Kyokushin Karate, στο K-1, στο παγκράτιο και στο Muay Thai.

Ο προπονητής της, Στέφανος Αποστολάκης δηλώνει αισιόδοξος και πιστεύει ότι η αθλήτρια του θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της και στις μεικτές πολεμικές τέχνες.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: MMA: Πρόταση - βόμβα στην Δημητρούλα για εξωτερικό τον Νοέμβριο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top