ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Επίσημο: Ο «Mr X» Χαχαμίδης επιστρέφει στο GFC 7 (PIC)

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης θα συμμετέχει στο GFC 7 που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό μετά και την δική του ανακοίνωση.


Έπειτα από την αποχή του, ο Λευτέρης Χαχαμίδης αποφάσισε να επιστρέψει στην δράση και να προσπαθήσει να συνεχίσει το ρεκόρ που ήδη διαθέτει.

Συγκεκριμένα ο Λεύτερης Χαχαμίδης ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι θα αγωνιστεί στο GFC 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στο κλειστό του Tae Kwon Do. Μάλιστα στην είδηση της ανακοίνωσης του έβαλε και μια φωτογραφία με τον mr GFC Γιώργο Βεντούρα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη θα είναι η τρίτη MMA μάχη του κι ο ίδιος επιθυμεί να αυξήσει το ρεκόρ του. Συγκεκριμένα ο «Mr X» μετράει 2-0 ρεκόρ.

Δείτε την εικόνα της ανακοίνωσης του:


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης GFC MMA (@gfc_greek_fightingchampionship) στις

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επίσημο: Ο «Mr X» Χαχαμίδης επιστρέφει στο GFC 7 (PIC) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top