ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Δεν θα διακυβευθούν οι τίτλοι των New Day στο Battleground


Στο τελευταίο RAW είδαμε τη μάχη που έδωσαν οι tag team πρωταθλητές κόντρα στην Wyatt Family με την "οικογένεια" να φαίνεται να έχει το πάνω χέρι.


Ωστόσο, οι ιθύνοντες του WWE δεν θα τους δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τους τίτλους, καθώς στο Battleground θα δούμε ένα 6 Man Tag Team ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο αγώνας που θα διεξαχθεί δεν θα είναι για τους WWE Tag Tean τίτλους.

Αυτό ουσιαστικά προδίδει και την πρόθεση των ανθρώπων της εταιρίας να νικήσει η Wyatt Family, όχι όμως και να χάσουν τους τίτλους τους οι New Day. Αυτό το οποίο πάντως περιμένουμε με αγωνία είναι το brand split, ώστε να δούμε αν τα μέλη των δύο stables θα παραμείνουν ενωμένα ή αν θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Δεν θα διακυβευθούν οι τίτλοι των New Day στο Battleground Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top