ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Ο Nirvana συμμετέχει στο «Glory of Heroes 3»

Μεγάλη προσωπική επιτυχία κατάφερε να πετύχει ο Σταύρος Εξακουστίδης, καθώς θα αγωνιστεί σε μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της Κίνας.

Συγκεκριμένα ο «Nirvana» μετά την τεράστια επιτυχία του στο «SuperKombat» αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κίνα και να λάβει μέρος σε μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της συγκεκριμένης χώρας.

Ο Σταύρος Εξακουστίδης με λίγα λόγια θα αγωνιστεί στο «Glory of Heroes 3», το οποίο αποτελεί brand του WLF. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 6 Αυγούστου και αντίπαλος του Έλληνα αθλητή θα είναι ο Κινέζος, Deng Zeqi. Ο συγκεκριμένος είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, ο οποίος στο ενεργητικό του μετράει μάχες με πολύ σκληρούς αντιπάλους.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Nirvana συμμετέχει στο «Glory of Heroes 3» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top