ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Βαρύ πρόστιμο, δύο χρόνια εκτός και... «No Contest» για Brock Lesnar

Το δεύτερο πέρασμα του Brock Lesnar στις MMA θα εξελιχθεί σε εφιαλτικό, αν πράγματι αποδειχθεί ότι αγωνίστηκε ντοπαρισμένος κόντρα στον Mark Hunt.

Το καμπανάκι θα χτυπήσει βαριά στον Beast Incarnate, καθώς:

α) Θα πληρώσει το 70-80% των χρημάτων που έβγαλε από την μάχη. Στις τσέπες του έβαλε 2,5 εκ. δολάρια, ενώ το ποσό αυτό μπορεί να ανέβει μέχρι και τα 8 εκ. δολάρια. Ο Dave Meltzer εκτιμά πως θα κερδίσει περίπου 6 εκ. δολάρια. Συνεπώς, μπορεί να χάσει 4,5 εκ. δολάρια.

β) Δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια στον χώρο των MMA. Συνεπώς, ίσως έτσι γραφτεί και ο επίλογος στην καριέρα του, διότι θα περάσει τα σαράντα.

γ) Δεν θα προσμετρηθεί η νίκη του κόντρα στον Mark Hunt στο ενεργητικό του. Το ρεκόρ του στις MMA θα γυρίσει στο 5-3.

Αν αποδειχθεί ότι ο Brock Lesnar δεν έκανε με δική του πρόθεση την χρήση των παράνομων ουσιών, οι τιμωρίες δεν θα είναι τόσο βαριές και... ασήκωτες.

Το WWE πήρε θέση πάνω στο θέμα και ανέφερε πως ο Brock Lesnar θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Randy Orton στο Summerslam.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Βαρύ πρόστιμο, δύο χρόνια εκτός και... «No Contest» για Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top