ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

NXT 13/7/2016: Μάχη ειδώλων

Την περιμέναμε εδώ και καιρό. Τελικά πραγματοποιήθηκε και ήταν συγκινητική. Ο λόγος για τη μάχη του Shinsuke Nakamura με τον Finn Balor, με νικητή τον πρώτο. Θέλει τον τίτλο ο Rhyno.


O Samoa Joe έστειλε μήνυμα στον Finn Balor και τον Shinsuke Nakamura πριν τον αγώνα τους λέγοντας πως ο νικητής δεν θα εξασφαλίσει απαραίτητα αγώνα για τον τίτλο. Ο Rhyno τον διέκοψε και είπε πως αν πρέπει να τον κερδίσει για να βρεθεί στην κορυφή τότε θα το κάνει. Ο Joe αποχώρησε από το ρινγκ λέγοντας ότι θα παλέψουν όποτε θέλει αυτός.

Ο μοναδικός αγώνας της βραδιάς ήταν πραγματικά σπουδαίος. Ο Nakamura και ο Balor απέδειξαν γιατί ανήκουν στην παγκόσμια ελίτ βγάζοντας έναν πανέμορφο αγώνα. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιάπωνας στον τελευταίο αγώνα του Balor στο NXT. Οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν μετά τον αγώνα και ο Balor παρέδωσε το ρινγκ στον Nakamura για να πανηγυρίσει.

Αποτελέσματα NXT 13/7/2016

- Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Finn Balor

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 13/7/2016: Μάχη ειδώλων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top