ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

NXT 20/7/2016: Πήρε εκδίκηση η Bayley

Η Bayley πήρε εκδίκηση από τη Nia Jax για τον τραυματισμό που της είχε προκαλέσει στο main event του χθεσινού επεισοδίου. Ασυγκράτητος ο No Way Jose. Διέλυσαν τους American Alpha οι Authors Of Pain.


Η πρόκληση του Rhyno στον Samoa Joe αποδείχτηκε εύκολη υπόθεση για τον NXT Champion, ο οποίος υπέταξε τον αντίπαλό του στον εναρκτήριο αγώνα του επεισοδίου.

Οι Authors Of Pain επιτέθηκαν στους American Alpha την ώρα της εισόδου του αλλά οι πρώην NXT Tag Team Champions δεν το έβαλαν κάτω και αγωνίστηκαν εναντίον τους, φεύγοντας ηττημένοι.

Εμφατική νίκη κόντρα στον Patrick Clark πέτυχε ο Austin Aries. Έπειτα ήρθε τρελαμένος στο ρινγκ ο No Way Jose και πάλεψαν ώσπου ο Aries έφυγε μέσα από το κοινό.

Η Nia Jax αναμενόμενα κυριάρχησε στον αγώνα της με την Bayley, αλλά η πρώην NXT Women's Champion βρήκε τρόπο να κάνει Bayley To Belly από τη γωνία του ρινγκ και πήρε τη νίκη.

Αποτελέσματα NXT 20/7/2016

- Ο Samoa Joe κέρδισε τον Rhyno
- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους American Alpha
- O Austin Aries κέρδισε τον Patrick Clark
- Η Bayley κέρδισε την Nia Jax

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 20/7/2016: Πήρε εκδίκηση η Bayley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top