ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

NXT 27/7/2016: Έκλεισε το main event του Takeover: Brooklyn

Η μάχη του Samoa Joe με τον Shinsuke Nakamura στο NXT Takeover: Brooklyn για το NXT Championship είναι πλέον γεγονός. Ντεμπούτο στο NXT για τον Kota Ibushi. Έστειλε μήνυμα στον Austin Aries ο No Way Jose.

Ο Wesley Blake παρουσιάστηκε μόνος του και με νέο theme song αλλά αυτό δεν τον βοήθησε κόντρα στον Shinsuke Nakamura. Μετά τον αγώνα ο William Regal ανακοίνωσε πως ο Nakamura θα διεκδικήσει το NXT Championship στο main event του Takeover: Brooklyn.

Η Billie Kay και η Santana Garrett είναι δύο νέες superstars που καλούνται να καλύψουν το μεγάλο κύμα φυγής προς το main roster. Στον μεταξύ τους αγώνα νικήτρια αναδείχθηκε η πρώτη με Big Boot.

Άλλη μια νίκη στην παρουσία τους στο NXT πέτυχαν οι TM-61 κόντρα στους Rob Kimball και Adrian Nails. Η νίκη ήρθε με το Thunder Valley.

O No Way Jose χόρεψε και κέρδισε τον Steve Cutler. Μετά πήρε σοβαρό ύφος και έστειλε το μήνυμά του στον Austin Aries λέγοντας πως έμπλεξε με τον λάθος άνθρωπο. Στο τέλος χαμογέλασε και χόρεψε ξανά.

Ο Kota Ibushi κατέφθασε στο NXT και έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο. Το φαβορί του Cruiserweight Classic κέρδισε με Sit-Out Powerbomb τον Buddy Murphy.

O Samoa Joe εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τον William Regal επειδή δεν τον ρώτησε πριν ορίσει τον Shinsuke Nakamura πρώτο διεκδικητή του τίτλου και απείλησε ότι δεν θα τον αντιμετωπίσει στο Takeover: Brooklyn. O Regal του είπε πως αν δεν αντιμετωπίσει τον "King Of Strong Style" θα πρέπει να παραδώσει τον τίτλο του, αναγκάζοντάς τον να δεχτεί. Ο Ιάπωνας εμφανίστηκε στην είσοδο και κοιτάχτηκε με τον Joe που βρισκόταν στο ρινγκ.

Αποτελέσματα NXT 27/7/2016

- Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Wesley Blake
- H Billie Kay κέρδισε την Santana Garrett
- Οι TM-61 κέρδισαν τους Rob Kimball & Adrian Nails
- O No Way Jose κέρδισε τον Steve Cutler
- O Kota Ibushi κέρδισε τον Buddy Murphy

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 27/7/2016: Έκλεισε το main event του Takeover: Brooklyn Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top