ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

NXT 6/7/2016: Με ανατροπή οι Revival

Τον τελευταίο τους αγώνα έδωσαν πιθανότατα οι Revival και οι American Alpha, με τους πρώτους να κερδίζουν το 2-Out-Of-3 Falls Match. Επέστρεψε ο Rhyno. Άλλον ένα αγώνα θα δώσουν Bayley και Nia Jax.

H Bayley κέρδισε με Bayley to Belly την Alexa Bliss στον εναρκτήριο αγώνα του επεισοδίου. Η πρώην NXT Women's Champion μίλησε για τα εμπόδια που της έχουν τεθεί όταν τη διέκοψε η Nia Jax. Οι δυο τους συμφώνησαν να δώσουν άλλον έναν αγώνα.

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας των Hype Bros εναντίον των Blake & Murphy αφού επέστρεψε ο Rhyno και επιτέθηκε στους πάντες.

Η χημεία που έχουν οι Revival και οι American Alpha αποδείχτηκε για άλλη μια φορά με έναν πολύ ωραίο αγώνα. Οι American Alpha πήραν το πρώτο fall αλλά οι Revival έκαναν την ανατροπή για να κρατήσουν τα NXT Tag Team Championships.

Αποτελέσματα NXT 6/7/2016

- Η Bayley κέρδισε την Alexa Bliss
- Ο αγώνας Hype Bros vs Blake & Murphy έληξε χωρίς νικητή
- Οι Revival κέρδισαν τους American Alpha (παρέμειναν NXT Tag Team Champions)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 6/7/2016: Με ανατροπή οι Revival Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top