ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

O Junior Dos Santos προκαλεί τον Brock Lesnar!

Ο Brock Lesnar μετά από πέντε χρόνια απουσίας του από το UFC, επέστρεψε κι μόλις ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τον Hunt, ήδη δέχεται προκλήσεις από άλλους μαχητές.


Το UFC 200 ήταν ξεχωριστό, καθώς ο Brock Lesnar θα επέστρεφε στο οκτάγωνο έπειτα από πέντε χρόνια, για να αγωνιστεί με τον Mark Hunt. Μάλιστα ο super star του WWE ήθελε να αυξήσει και το ρεκόρ, το οποίο διαθέτει στις MMA.

Ο «Beast» αγωνίστηκε κι μάλιστα πραγματοποιώντας αρκετά καλύτερη εμφάνιση από τον Hunt κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να κάνει το 6-3 στις MMA. Πλέον και μετά από αυτή την τροπή που πήραν τα πράγματα, άρχισαν οι προκλήσεις από διάφορους άλλους μαχητές, μέσω του twitter. Συγκεκριμένα τόσο ο Junior Dos Santos όσο και ο προπονητής του Fabricio Werdum, Rafael Cordeiro. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι και ο ίδιος ο Lesnar άφησε ανοιχτό το παράθυρο στο UFC, ώστε να δώσει κάποιον νέο αγώνα όταν δεν έχει υποχρεώσεις με το WWE.

Πλέον ο Lesnar έχει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του Junior Dos Santos και του Fabricio Werdum της heavyweight κατηγορίας. Το αν τελικά απαντήσει θετικά ή αρνητικά σε αυτές δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι ο ίδιος ο «Beast» είχε πει ότι αν αγωνιστεί και πάλι στο UFC θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός στο θέμα, ότι και να σημαίνει αυτό. Δηλαδή, να μην αγωνιστεί ίσως με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους.

Δείτε τις αναρτήσεις:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: O Junior Dos Santos προκαλεί τον Brock Lesnar! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top