ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Paul Heyman: «Δεν ήταν προγραμματισμένο να κερδίσει ο Brock στην Wrestlemania 30»


Μολονότι έχουν περάσει σχεδόν 2,5 χρόνια από την Wrestlemania 30, η νίκη του Brock Lesnar επί του Undertaker και το τέλος του θρυλικού σερί του "Deadman" είναι κάτι το οποίο απασχολεί ακόμη το WWE Universe και τους απανταχού pro wrestling fans.

Ένας από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν από πολύ κοντά τη μάχη μεταξύ των δύο θρυλικών παλαιστών είναι βέβαια ο manager του Brock Lesnar, Paul Heyman, ο οποίος μίλησε πρόσφατα για τον συγκεκριμένο αγώνα και προχώρησε σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεωρία.

Εδώ οι δηλώσεις του:

"Σας κάνω πλάκα ή σας λέω κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να ξέρετε; Ήταν προγραμματισμένο να νικήσει ο Undertaker στην Wrestlemania 30, όμως ο Brock τον έδειρε τόσο πολύ και έκανε το pinfall με τέτοιο τρόπο, όπου ο Taker δεν μπορούσε να σηκωθεί".

Ο Heyman εξήγησε ότι το WWE δεν μπορούσε να απολύσει τον Lesnar μετά από αυτό γιατί εκείνος ήταν ο άνθρωπος που είχε σπάσει το σερί του Taker και έπρεπε να συνεχίσουν υποστηρίζοντας τη νίκη αυτή. Μόνο έτσι εξηγείται γιατί άργησε τόσο πολύ να παίξει η μουσική του Lesnar και γιατί ο Undertaker κατέρρευσε στα backstage.


Item Reviewed: Paul Heyman: «Δεν ήταν προγραμματισμένο να κερδίσει ο Brock στην Wrestlemania 30» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top