ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Επισημοποιήθηκε το πρώτο pre game του «Dragon of the Ring»

Το «Dragon of the Ring», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Χίο σε πολύ λίγο καιρό, πλησιάζει κι έτσι οι πρώτες ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Συγκεκριμένα, αυτή η διοργάνωση θα λάβει μέρος το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Χίο. Εκεί θα κοντραριστούν μεταξύ τους διάφοροι αθλητές με μοναδικό στόχο την νίκη.

Όπως είναι λογικό επειδή πλησιάζουμε στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού μαχητικού ραντεβού, οι ανακοινώσεις όσον αφορά την κάρτα αγώνων διαδέχονται η μία την άλλη. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα έγινε γνωστό το πρώτο pre game της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα η Χάρις Παπαστεργίου του Στέλιου Πολίτη θα αντιμετωπίσει την Αριάδνη Λεώνη, η οποία προπονείται στην Χίο και την ομάδα «Dragonhearts».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επισημοποιήθηκε το πρώτο pre game του «Dragon of the Ring» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top