ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Θα συνεχιστεί το push για την Dana Brooke


Η Dana Brooke έχει ξεχωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Women's Division και φαίνεται ότι πολύ γρήγορα θα φτάσει στην κορυφή της κατηγορίας.


Τους τελευταίους μήνες η Brooke έχει πάρει νίκες κόντρα στις Becky Lynch και Paige και όλα δείχνουν ότι το push που δέχεται θα συνεχιστεί, καθώς οι ιθύνοντες του WWE, ακόμη και οι Vince McMahon και Triple H, έχουν μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής παρουσίας της στο promotion.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη μέρα φέρνει την Brooke να στρέφεται εναντίον της Charlotte χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν η κόντρα τους θα έχει ως διακύβευμα το Women's Championship. Το πιο πιθανό σενάριο άλλωστε αποτελεί αυτή τη στιγμή η νίκη της Sasha Banks επί της Charlotte για τον τίτλο, κάτι το οποίο θα ανοίξει τον δρόμο για το feud ανάμεσα στην κόρη του Ric Flair και την Brooke.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα συνεχιστεί το push για την Dana Brooke Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top