ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Ο Randy Orton πρέπει να πάει... UFC 200!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για την μάχη του καλοκαιριού ανάμεσα σε Brock Lesnar και Randy Orton και για το πως πρέπει να διαχειριστεί αυτήν την ματσάρα το WWE (με την βοήθεια του UFC).

Ήταν μια σωστή κίνηση από πλευράς WWE να ανακοινώσει 1,5 μήνα νωρίτερα τον αγώνα του Brock Lesnar. Ήταν σωστή κίνηση να βάλει στον Beast για αντίπαλο τον Randy Orton. Αμφότεροι θα επιστρέψουν στην ώρα τους για να χτίσουν την κόντρα τους ενόψει Summerslam (τώρα σε ποιο brand αυτό είναι άλλο θέμα).

Παρόλα αυτά, δεν μου αρέσει να γίνονται ανακοινώσεις αλά UFC στο WWE. Θέλω να υπάρχει ιστορία. Από το πουθενά, έχεις στο πιάτο ένα «Lesnar vs Orton». Δεν το παρήγγειλε κανείς, απλά σου το έφεραν.

Για αυτό τον λόγο, κατόπιν συνεννοήσεως με το UFC, ο Randy Orton πρέπει να εμφανιστεί στο UFC 200 και να έρθει face to face με τον Brock Lesnar, είτε ο τελευταίος κερδίσει από τον Mark Hunt, είτε χάσει. Καμία σωματική επαφή (για να μην κλέψει τα φώτα), απλά ένα τετ α τετ. Να μπούμε και εμείς στο κλίμα.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο Randy Orton πρέπει να πάει... UFC 200! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top