ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

RAW 4/7/2016: Έφερε παρέα ο Cena

Απρόσμενη βοήθεια από τους Enzo Amore και Big Cass βρήκε στον πόλεμό του με το Club ο John Cena. Στα χρώματα της Αμερικής λόγω της γιορτής της 4ης Ιουλίου το επεισόδιο. Υπερίσχυσε η αμερικανική συμμαχία έναντι των ξένων στο main event. Ο φόβος κυρίευσε τον Xavier Woods. Πλακώθηκαν Dean Ambrose και Seth Rollins.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους superstars να τρώνε και να γιορτάζουν την 4η Ιουλίου στα παρασκήνια. Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε και άρχισε τουρτοπόλεμος. Ο Big Show και ο Kane έκαναν chokeslam στον Heath Slater πάνω σε τραπέζι ενώ ο Kevin Owens έφαγε μια τούρτα στο πρόσωπο.

Ο Rusev χάλασε τη γιορτή των Αμερικανών με το καλημέρα κερδίζοντας για άλλη μια φορά τον Titus O'Neil προκειμένου να κρατήσει το United States Championship.


Καμία τύχη δεν είχαν φυσικά οι Curtis Axel και Bo Dallas κόντρα στους Enzo Amore και Big Cass, που τους καθάρισαν εύκολα.


Η Charlotte είπε πως η Sasha Banks τη ζηλεύει επειδή είναι πιο επιτυχημένη. Η Sasha απάντησε πως η κυριαρχία της Charlotte τελειώνει. Έπειτα υπήρξε σωματική διαμάχη με τη Charlotte και την Dana Brooke να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το ρινγκ.


Το champion vs champion match του Smackdown ανάμεσα στον Dean Ambrose και τον Miz επαναλήφθηκε και στο RAW με νικητή τον Dean Ambrose.


O WWE Champion επέλεξε να μείνει δίπλα στο ρινγκ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Seth Rollins με τον Dolph Ziggler, όπου ο "Architect" κέρδισε. Έπειτα, ο Rollins επιτέθηκε φραστικά στον Roman Reigns και τον Ambrose. O Ambrose του επιτέθηκε και του έκανε Dirty Deeds πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών.


Η Vickie Guerrero επέστρεψε για να διεκδικήσει την αρχηγεία του Smackdown αλλά οι security την απομάκρυναν.

Νέα νίκη πέτυχαν οι Golden Truth με θύματα τους Vaudevillains.


O John Cena πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει για το Club και τους προκάλεσε να τον αντιμετωπίσουν. Το Club ανταποκρίθηκε και ο AJ Styles είπε πως απολαμβάνουν να βαράνε τον Cena κάθε μέρα. Ξεκίνησαν να κάνουν το ίδιο όταν εμφανίστηκαν ο Enzo Amore και ο Big Cass για να βοηθήσουν τον Cena. Αργότερα ανακοινώθηκε πως οι τρεις τους θα συμμαχήσουν για να αντιμετωπίσουν το Club στο Battleground.


H Becky Lynch χρησιμοποίησε το Disarmer για να κερδίσει την Summer Rae, ενώ η Natalya παρακολουθούσε από τα παρασκήνια.


Η Wyatt Family διέκοψε τη New Day ενώ έκανε promo και την προσκάλεσε να έρθει στο χωράφι τους. Ο Big E και ο Kofi Kingston δέχτηκαν αμέσως. Αντίθετη γνώμη είχε ο Xavier Woods που είπε πως αν δεχτούν θα είναι το τέλος τους και εγκατέλειψε το ρινγκ.


Στο main event οι Big Show, Kane, Zack Ryder, Apollo Crews, Jack Swagger, Mark Henry και Dudley Boyz εκπροσώπησαν την Αμερική εναντίον των Chris Jericho, Kevin Owens, Cesaro, Sami Zayn, Alberto Del Rio, Sheamus και Lucha Dragons σε 16-Man Elimination Tag Team Match. Τα προβλήματα συνεννόησης στοίχισαν στους ξένους τη νίκη. Ο Sheamus έμεινε τελευταίος με τον Big Show και τον Zack Ryder, με τον τελευταίο να δίνει τη νίκη στην Team USA.


Αποτελέσματα RAW 4/7/2016

- Ο Rusev κέρδισε τον Titus O'Neil (παρέμεινε US Champion)
- Oι Enzo Amore & Big Cass κέρδισαν τους Social Outcasts
- O Dean Ambrose κέρδισε τον Miz
- O Seth Rollins κέρδισε τον Dolph Ziggler
- Οι Golden Truth κέρδισαν τους Vaudevillains
- H Becky Lynch κέρδισε την Summer Rae
- Η Team USA κέρδισε την Team Multi-National Alliance

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 4/7/2016: Έφερε παρέα ο Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top