ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Αυτοί είναι οι σχολιαστές για το RAW και το Smackdown


Στο χθεσινό ζωντανό Smackdown μάθαμε ποιοι Superstars θα βρεθούν στο RAW και ποιοι θα μετακομίσουν στο Smackdown, ενώ χθες (19/7) βράδυ έγιναν γνωστά τα ονόματα και των σχολιαστών των δύο brands.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του WWE, κάθε Δευτέρα στο Monday Night RAW θα ακούμε τους Michael Cole, Corey Graves και Byron Saxton. Παράλληλα, στο "μπλε" show σχολιαστές θα είναι οι Mauro Ranallo, JBL και David Otunga.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν και στα Main Event και Superstars, καθώς θέση βασικού σχολιαστή θα έχει και στα δύο ο Tom Phillips, με τον Graves να τον πλαισιώνει στο Superstars και τον Otunga στο Main Event.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Αυτοί είναι οι σχολιαστές για το RAW και το Smackdown Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top