ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Rings Of Pain Hangout: Battleground 2016

Το Draft βρίσκεται λίγες μέρες πίσω και το Battleground 2016 λίγες μέρες μπροστά. Μια εκπομπή του Rings Of Pain δεν θα μπορούσε να λείπει σε μια τέτοια περίοδο.

Ο Νότης Καμπέρης και ο Νίκος Γκιώνης θα βρίσκονται στα μικρόφωνα την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 18:00 και για δύο ώρες θα κάνουν preview για το Battleground και θα σχολιάσουν τη νέα κατάσταση στην οποία εισέρχεται το WWE με τον διαχωρισμό των brands.

Φυσικά θα υπάρχει chat στην αρχική μας σελίδα για να συμμετέχετε κι εσείς στη συζήτηση. Η εκπομπή μας θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι RingsOfPainTV. Κάντε εγγραφή!


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Rings Of Pain Hangout: Battleground 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top