ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ RINGSOFPAIN.GR!

Τελειώνει το ZMAK My... Beach και στον δρόμο για τον γυρισμό... κάπου στον Κεραμεικό, είδα στο κινητό μου την σημαδιακή ημερομηνία του site. 3 Ιουλίου! Είναι τα γενέθλια μας!

Θα προσπαθήσω να πω λίγα πράγματα αυτήν την φορά. Ήταν ο μικρότερος μας στόχος η συμπλήρωση πέντε χρόνων. Γρήγορα πέρασαν. Στα δέκα χρόνια... θα κάνουμε πάρτι. Επίσης, να αναγνωρίσετε την προσπάθεια του Νίκου Γκιώνη που βλέπει ακόμα TNA.

Όμως, έχει σκεφτεί ότι το ringsofpain θα υπάρχει, ενώ το TNA θα έχει εξαφανιστεί;

Ο μικρός μας φίλος έγινε πέντε ετών. Μπορεί και περπατάει, δεν κοιμάται σε κούνια, δεν πίνει από το μπιμπερό, τρώει σουβλάκι με... «τσιτσί» ενώ τώρα γράφτηκε και προνήπιο.

Μπορώ να πω πως κάθε άτομο που:

- Έχει γράψει για αυτό το site

- Έχει διαβάσει αυτό το site

- Έχει στηρίξει αυτό το site είτε με ένα like / comment / share.

- Έχει διαδώσει το site σε φίλους του

- Έχει συνεργαστεί με αυτό το site...

... είναι μέρος αυτή της επιτυχίας.

Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι για όσα έχουμε πετύχει. Είμαστε χαρούμενοι κυρίως που μας προτιμάτε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το πάθος μας είναι αμείωτο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί... βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή!

Υ.Γ Όσο γελάτε με τα #ropstatus, εμείς θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Αν ποτέ σταματήσετε (δεν υπάρχει περίπτωση), τότε σταματάμε επί τόπου και κλείνουμε!

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ RINGSOFPAIN.GR! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top