ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Road Warrior Animal: "Το WWE πιέζει στον κόσμο την Sasha Banks"


Αντίθετος με τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να δώσει push στην Sasha Banks εμφανίζεται ο Road Warrior Animal των θρυλικών Road Warriors.

Ο Hall Of Famer θεωρεί πως το WWE έχει πιέσει στον κόσμο την Sasha Banks, ενώ θα έπρεπε να την αφήσει να ανέβει μόνη της.

"Πόσα πληρώνει το WWE στο Muscle & Fitness για να βάζει δικούς του στο εξώφυλλο; Με την Sasha Banks είναι άλλη μια συνηθισμένη προσπάθεια να πιέσουν κάποιον στον κόσμο. Αφήστε τους να ανέβουν μόνοι τους. Γίνετε αληθινοί."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Road Warrior Animal: "Το WWE πιέζει στον κόσμο την Sasha Banks" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top