ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ROH 21/7/2016: Το κακό παραμονεύει

Ο BJ Whitmer και ο Kevin Sullivan έστειλαν το δικό τους, "σατανικό" μήνυμα στον Steve Corino. Ο Dalton Castle κέρδισε τον Roderick Strong στο main event. Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Jay White.

Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις του Christopher Daniels, o Jay White κατάφερε να κερδίσει τον Kamaitachi στο ντεμπούτο του στο Ring Of Honor. Μετά τον αγώνα δέχτηκε επίθεση από τον Daniels και τον Kazarian ώσπου ήρθαν οι Motor City Machine Guns για βοήθεια.

Οι MCMG προκάλεσαν τους Addiction και τον Kamaitachi σε Six Man Tag Team Match. Ο Jay White πέτυχε άλλο ένα pinfall, αυτήν τη φορά εναντίον του Christopher Daniels.

Οι τεράστιοι Shayne Taylor και Keith Lee κέρδισαν εύκολα δύο άγνωστους παλαιστές. Μετά τον αγώνα δέχτηκαν επίθεση από τους War Machine αλλά η νέα ομάδα του ROH υπερίσχυσε.

Ο BJ Whitmer είπε πως κάποτε ο Kevin Sullivan του είπε πως αυτός και ο Steve Corino είναι οι διάδοχοι του κακού αλλά ο Corino αρνήθηκε και έπρεπε να υποστεί τις συνέπειες. Στη συνέχεια τον προκάλεσε να αποδεχτεί το κακό που έχει μέσα του.

Στο main event o Dalton Castle κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη κόντρα στον Roderick Strong.

Αποτελέσματα ROH 21/7/2016

- Ο Jay White κέρδισε τον Kamaitachi
- Οι Motor City Machine Guns & Jay White κέρδισαν τους Addiction & Kamaitachi
- Οι Shayne Taylor & Keith Lee κέρδισαν δυο άγνωστους παλαιστές
- Ο Dalton Castle κέρδισε τον Roderick Strong

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 21/7/2016: Το κακό παραμονεύει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top