ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ROH 27/7/2016: Το Bullet Club ορίζει τους κανόνες

Το Bullet Club έχει φτάσει σε σημείο να κάνει ότι θέλει και σε όποιον θέλει. Αυτή τη φορά ανάγκασε το Ring Of Honor να αλλάξει τη δομή ενός ολόκληρου επεισοδίου, αν και ο Nigel McGuinness είχε την τελευταία λέξη. Κέρδισε τον καταρρακωμένο Kyle O'Reilly ο Jay Lethal.


O Kyle O'Reilly έκανε την είσοδό του για τον αγώνα του με τον Jay Lethal. O Adam Cole τον διέκοψε και είπε ότι όσο είναι στο Ring Of Honor ο O'Reilly δεν θα ξαναδιεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο. Τότε εμφανίστηκαν οι Young Bucks και του επιτέθηκαν. Η επίθεση ήταν σκληρή, με το Bullet Club να διαλύει τον ώμο του O'Reilly. O Bobby Fish έφτασε αργά για να προστατέψει τον παρτενέρ του.

Το Ring Of Honor αναγκάστηκε να βρει αγώνες για να καλύψει το κενό. Ο πρώτος έγινε ανάμεσα στους War Machine και τους Tough Guy Inc., με τους πρώτους να κερδίζουν. Οι Keith Lee και Shayne Taylor ήρθαν στο ρινγκ και συνεπλάκησαν με τους πρώην ROH Tag Team Champions, οι οποίοι έφυγαν νικητές από αυτή την κόντρα.

Η Cabinet διέκοψε τον αγώνα του Will Ferrara με τον Cheeseburger λέγοντας πως δεν αξίζουν να παλεύουν. Οι δύο μικρόσωμοι παλαιστές έφεραν τον Moose και προέκυψε Six Man Tag Team Match, το οποίο κέρδισε η Cabinet.

O Kyle O'Reilly παρά τις συμβουλές των γιατρών μπήκε στο ρινγκ και αγωνίστηκε κόντρα στον Jay Lethal. O Lethal δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας αλλά αναγκάστηκε να συμμετέχει και κέρδισε με Lethal Injection. Το Bullet Club επιτέθηκε ξανά στον O'Reilly και έφυγε τρέχοντας όταν ήρθαν ο Lethal και ο Fish. O Nigel McGuinness εκνευρισμένος είπε στον Adam Cole πως δεν θα διεκδικήσει ποτέ το ROH World Championship όσο είναι αυτός matchmaker.

Αποτελέσματα ROH 27/7/2016

- Οι War Machine κέρδισαν τους Tough Guy Inc.
- H Cabinet κέρδισε τους Moose, Will Ferrara & Cheeseburger
- O Jay Lethal κέρδισε τον Kyle O'Reilly (παρέμεινε ROH World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 27/7/2016: Το Bullet Club ορίζει τους κανόνες Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top