ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Roman Reigns: Storyline με βάση την τιμωρία του από το WWE θέλει ο Vince McMahon


Πριν λίγες μέρες υπογραμμίσαμε την προσπάθεια που πραγματοποίησε ο Vince McMahon για να μην πάρει διαστάσεις η τιμωρία του Roman Reigns και η παράβαση του wellness policy, χωρίς βέβαια επιτυχία.

Πλέον, ο ιδιοκτήτης του WWE έχει άλλα πλάνα στο μυαλό του. Σύμφωνα με το Inquisitir.com, ο Vince McMahon θέλει να εκμεταλλευτεί την ποινή του Reigns και να δημιουργήσει ένα νέο storyline με βασικό άξονα τη λύτρωση που θα επιζητήσει ο πρώην WWE World Heavywheight Champion μετά το συμβάν.

Ο Vince McMahon θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο ο Reigns θα αποκαταστήσει τη σχέση του με το WWE Universe, θα βελτιωθεί και θα διορθώσει το λάθος του. Ωστόσο, υπάρχει και η άποψη εκείνων που θεωρούν ότι τώρα ειδικά είναι η κατάλληλη ευκαιρία για heel turn του Roman.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Roman Reigns: Storyline με βάση την τιμωρία του από το WWE θέλει ο Vince McMahon Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top