ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Sasha Banks εναντίον Charlotte: Και επίσημα στο Summerslam


Το WWE Universe περίμενε ότι η Sasha Banks θα κατακτούσε το Women's Championship στο Summerslam, όμως οι ιθύνοντες του promotion αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αλλαγή τίτλου στο τελευταίο Monday Night RAW.


Ωστόσο, οι fans θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αναμέτρηση που ήθελαν στο σημαντικότερο event του καλοκαιριού, καθώς το WWE ανακοίνωσε ότι η Sasha Banks θα τεθεί αντιμέτωπη με την Charlotte στις 21 Αυγούστου στο Brooklyn.

Με τον αγώνα αυτό οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν αποφασίσει να βάλουν τέλος στην κόντρα των δύο γυναικών, η οποία κρατά χρόνια, από την εποχή όπου οι δυο τους πάλευαν στο ΝΧΤ, όταν η Sasha Banks νίκησε και πάλι την Charlotte για να κατακτήσει το NXT Women's Championship.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Sasha Banks εναντίον Charlotte: Και επίσημα στο Summerslam Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top