ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Ποια θα βρεθεί απόψε στο πλευρό της Sasha Banks; (Πιθανό SPOILER)


Εδώ και αρκετές μέρες γνωρίζουμε ότι στο Battleground η Sasha Banks θα αγωνιστεί εναντίον των Charlotte και Dana Brooke. Αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα είναι ποια θα σταθεί δίπλα της στο σημαντικό αυτό tag team ματς.


Φαίνεται ωστόσο, ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι απόψε το βράδυ για να μάθουμε ποια θα αγωνιστεί μαζί με την Banks εναντίον των Charlotte και Dana Brooke.

Σύμφωνα με το PWInsider.com, οι ιθύνοντες του WWE έχουν επιλέξει την Bayley ως την μυστηριώδη τέταρτη γυναίκα που θα συμμετέχει στο αποψινό tag team ματς. Το όνομα της δεν ανακοινώθηκε στο draft ώστε να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο το ντεμπούτο της στο αποψινό PPV.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες η Sasha Banks υποστήριξε ότι η Bayley δεν θα είναι η tag team partner της, ενώ η ίδια η Bayley πρόσφατα τόνισε ότι στόχος της είναι να κατακτήσει ξανά το NXT Women's Championship.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια θα βρεθεί απόψε στο πλευρό της Sasha Banks; (Πιθανό SPOILER) Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top