ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Seth Rollins : "Αν δεν παρακολουθείς αυτή την στιγμή, τότε χάνεις"

Φαίνεται πως μετά το φετινό Battleground και τον διαχωρισμό του ρόστερ της εταιρίας έχει ξεκινήσει μία νέα εποχή στο WWE. Είδαμε δύο ωραία εβδομαδιαία επεισόδια, στα οποία μάθαμε διεκδικητές για ορισμένους τίτλους. Συγκεκριμένα οι Seth Rollins και Finn Balor θα αγωνιστούν για τον Universal τίτλο, ενώ ο Dolph Ziggler κέρδισε την ευκαιρία να παλέψει με τον Dean Ambrose για τον WWE τίτλο.

Ένας από αυτούς του νέους διεκδικητές, ο Seth Rollins, δημοσίευσε ένα μικρό κείμενο μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τονίζοντας πόσο καλά είναι τα πράγματα που συμβαίνουν αυτήν την στιγμή. Ο "Architect" έγραψε :

"Αν δεν παρακολουθείς και αγαπάς το pro wrestling αυτή την στιγμή και δεν το προτείνεις στους φίλους σου, τότε χάνεις, γιατί έχει πάρει κύριο ρόλο μία γενιά που παραλίγο να χαθεί στην αφάνεια. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα που βρίσκομαι στο προσκήνιο όλου αυτού και πιστεύω πως τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει. 'Εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας'".

Item Reviewed: Seth Rollins : "Αν δεν παρακολουθείς αυτή την στιγμή, τότε χάνεις" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top