ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Θα αργήσει η κόντρα ανάμεσα σε Shield και Club


Με τον ερχομό των AJ Styles, Luke Gallows και Karl Anderson ...άνοιξε η όρεξη του WWE Universe για επική αναμέτρηση ανάμεσα στο Club, το οποίο κυριάρχησε στο NJPW και την The Shield, την ομάδα που ξεχώρισε στο WWE το διάστημα 2012-2014 μέχρι την διάσπαση της με το heel turn του Seth Rollins.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν με την ανακοίνωση του WWE για το brand split στις 17 Ιουλίου στο πρώτο ζωντανό Smackdown, στο οποίο πιθανότατα οι έξι εμπλεκόμενοι (στο συγκεκριμένο storyline) παλαιστές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, ο ίδιος ο Vince McMahon θέλει να δει αυτό το feud και τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση, θέλει όμως πρώτα να δώσει χρόνο στο Club να "ανέβει" κι άλλο ώστε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αυτός ο αγώνας.

Άλλωστε, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ένταξης ενός (τουλάχιστον) ακόμη μέλους στο Club με φαβορί, κατά κύριο λόγο, τον Finn Balor, αλλά και τους Shinsuke Nakamura και Samoa Joe.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα αργήσει η κόντρα ανάμεσα σε Shield και Club Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top