ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Γενικό το πρόβλημα με τον Simon Gotch στα backstage


Την προηγούμενη βδομάδα ενημερώσαμε ότι κατά τη διάρκεια του draft ο Simon Gotch πρωταγωνίστησε σε πραγματικό τσακωμό με τον Sin Cara στα backstage.


Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν οι δύο παλαιστές, όμως φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Gotch εκνεύρισε κάποιον συνεργάτη του στα backstage.

Το περιστατικό με τον Sin Cara έφερε στην επιφάνεια το γενικότερο "θέμα" που υπάρχει στα παρασκήνια με το μέλος των Vaudevillains, καθώς εκείνος έχει λογομαχήσει πολλές φορές με συνεργάτες του, κάτι το οποίο τον έχει καταστήσει "κόκκινο πανί" στα backstage.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Γενικό το πρόβλημα με τον Simon Gotch στα backstage Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top