ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Δεν δίνει καμία σημασία στην Stephanie McMahon ο Brock Lesnar


Ο Brock Lesnar προετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στο οκτάγωνο και για τον αγώνα του στο UFC 200 κόντρα στον Mark Hunt.

Ο Beast έδωσε μια σύντομη συνέντευξη για να προωθήσει την ερχόμενη μάχη του στις MMA. Όταν ρωτήθηκε για την Stephanie McMahon και το WWE, απάντησε:

«Δεν ξέρω τι είπε η Stephanie, δεν με νοιάζει καθόλου τι είπε.»

Η Stephanie είχε δηλώσει πρόσφατα πως το WWE δεν υποστηρίζει απαραίτητα την μάχη του Brock Lesnar στο UFC.

Για το αν το WWE χάσει τηλεθέαση λόγω της μάχης του στο «200»:

«Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.»

Για την επιστροφή του στο UFC:

«Αισθάνομαι καλά. Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Ήθελα να επιστρέψω στο UFC, πριν να είναι αργά. Θέλω να ευχαριστηθώ τις μάχες μου στο οκτάγωνο. Δεν μπορούσα να μην επιστρέψω. Με βασάνιζε η ιδέα ότι ο Overeem με έβγαλε νοκ άουτ, εξαιτίας του προβλήματος που είχα.»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δεν δίνει καμία σημασία στην Stephanie McMahon ο Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top