ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Εκνευρισμένοι πολλοί Superstars του WWE με τον Brock Lesnar


Όπως είναι γνωστό ο Brock Lesnar θα τεθεί αντιμέτωπος με Randy Orton στο Summerslam παρά το γεγονός ότι απέτυχε στο αντιντόπινγκ κοντρόλ του UFC πριν μερικές μέρες.


Σύμφωνα με το CageSideSeats.com, υπάρχουν πολλοί WWE Superstars, οι οποίοι έχουν ενοχληθεί σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι ο "Beast Incarnate" δεν έχει τιμωρηθεί ήδη από το promotion και ότι δεν έχει ακυρωθεί ο αγώνας του στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού εναντίον του "Viper".

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι ιθύνοντες του WWE είχαν επιλέξει τον Lesnar ως το πρώτο όνομα για το draft, το οποίο διεξήχθη πριν λίγες μέρες, ωστόσο οι εξελίξεις τους ανάγκασαν να αλλάξουν τα σχέδια τους. 

Ωστόσο, πολλοί Superstars της εταιρίας εμφανίζονται εκνευρισμένοι από την ιδιαίτερη αντιμετώπιση που λαμβάνει ο Lesnar από τη διοίκηση του WWE, ενώ πρόσφατα εκείνη τιμώρησε τον Reigns για τον ίδιο λόγο και παράλληλα νιώθουν ότι η ατιμωρησία του Lesnar βλάπτει τη γενικότερη εικόνα της εταιρίας.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Εκνευρισμένοι πολλοί Superstars του WWE με τον Brock Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top