ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Δεν είναι έτοιμος για top star ο Dean Ambrose


Ο Dean Ambrose έχει δεχθεί κριτική από αρκετούς ανθρώπους εντός και εκτός της εταιρείας για το αν αξίζει να βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται.

Ορισμένοι από τους ιθύνοντες του WWE πιστεύουν πως ο Ambrose δεν είναι έτοιμος να γίνει top star της εταιρείας. Επίσης, δεν συμφωνούν με την ιδέα ότι ο Ambrose θα είναι ο πρωταθλητής WWE World Heavyweight στην ιστορική μέρα των Drafts στις 19 Ιουλίου.

Πάντως, επισήμαναν πως ένα από τα θετικά στοιχεία που προσφέρει ο Ambrose για το WWE είναι ότι δεν γιουχάρεται από τον κόσμο όταν κάνει την είσοδο του στο ρινγκ.

Αναφέρθηκαν τα παραδείγματα των Roman Reigns και Brock Lesnar. Αμφότεροι έχουν κυριαρχήσει στο WWE, έχοντας εξουδετερώσει αρκετούς superstars. Ο Ambrose δεν υπήρξε ποτέ τόσο επιβλητικός απέναντι σε άλλους superstars.

Εκτιμούν πως ο Ambrose δεν θα παραμείνει πρωταθλητής για αρκετό καιρό ακόμα.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δεν είναι έτοιμος για top star ο Dean Ambrose Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top