ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

UFC 200 Embedded (pt 2)

Το UFC 200 πλησιάζει (9/7) και βρίσκεται στην κορυφή, καθώς είναι η μεγαλύτερη κάρτα της διοργάνωσης από το UFC 100. Όλοι μας, λοιπόν, το περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία.

Οι μάχες που θα πραγματοποιηθούν στο UFC 200 του Σαββάτου έπονται να είναι μεγάλες. Στο σύνολό τους εκείνες που ξεχωρίζουν είναι τέσσερις και όλοι μας περιμένουμε να δούμε ένα πλούσιο θέαμα, γεμάτο ανατροπές κι εκπλήξεις.

Στο συγκεκριμένο UFC 200 θα διεξαχθούν οι παρακάτω τέσσερις αγώνες (μαζί με τους υπόλοιπους), οι οποίοι σίγουρα ξεχωρίζουν. Ο Jon Jones θα αντιμετωπίσει τον Daniel Cormier, η Miesha Tate θα κοντραριστεί με την Amanda Nunez, ενώ η μεγαλύτερη είδηση είναι η επιστροφή του Brock Lesnar στο οχτάγωνο μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Ο Lesnar θα παλέψει με τον πολύ καλό κι δυνατό Mark Hunt.

Όπως καταλαβαίνετε κι μόνοι σας απ' αυτά κι μόνο τα στοιχεία, εύκολα μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι το UFC 200 θα είναι από μόνο του ένα ξεχωριστό γεγονός. Μια διοργάνωση, η οποία χωρίς καμία υπερβολή ετοιμάζει να καθηλώσει ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, η ίδια η διοργάνωση ετοίμασε ένα επικό promo documentary για να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα.

Δείτε το βίντεο:Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC 200 Embedded (pt 2) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top