ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

UFC 201: Άλλος ένας πρωταθλητής έπεσε

Την έβδομη αλλαγή τίτλου μέσα στο 2016 είχαμε στο UFC 201, καθώς ο Tyron Woodley εκθρόνισε τον Robbie Lawler από την κορυφή της Welterweight Division για να γίνει ο νέος πρωταθλητής της κατηγορίας. Πάει για χρυσό η Kowalkiewicz. Φοβερός και τρομερός ο Jake Ellenberger.

Μπορεί να προπονούνται στην ίδια ομάδα, αλλά αυτό δε σταμάτησε τον Tyron Woodley από το να πετύχει knockout κόντρα στον φίλο του Robbie Lawler και να του πάρει τον τίτλο της Welterweight Division. Το τέλος ήρθε μόλις στο 2:12 του πρώτου γύρου. Ο Woodley πέτυχε με δεξί hook τον Lawler και τον έσυρε κάτω. Ακολούθησαν μερικές γροθιές και ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα.

Ο Woodley όχι μόνο πέτυχε το γρηγορότερο knockout σε αγώνα τίτλου για τη Welterweight Division, αλλά έγινε μόλις ο δεύτερος μαχητής που έβγαλε εκτός τον Lawler, με τον άλλο να είναι ο Nick Diaz.

Η Rose Namajunas και η Karolina Kowalkiewicz είχαν μια ισορροπημένη μάχη, αλλά η Kowalkiewicz ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με πλειοψηφική απόφαση. Τώρα στο στόχαστρό της βρίσκεται η Strawweight Champion Joanna Jedrzejczyk.

O Jake Ellenberger μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη από το πρώτο δευτερόλεπτο της μάχης του με τον Matt Brown. Η νίκη ήρθε τελικά στο 1:46 του πρώτου γύρου, χάρη σε μια δυνατή κλωτσιά στο συκώτι, που έκανε αδύναμο τον Brown να συνεχίσει.

Ο Erik Perez κόστισε στον Francisco Rivera την πέμπτη ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες του κερδίζοντάς τον με ομόφωνη απόφαση, σε έναν αγώνα που περιείχε μια τρομερή μάχη στο πρώτο λεπτό του τρίτου γύρου, όπου οι δύο μαχητές συμφώνησαν να ανταλλάξουν χτυπήματα με όλη τους τη δύναμη και χωρίς άμυνα.

Ο Ryan Benoit δεν πτοήθηκε από ορισμένες περίεργες τεχνικές του Fredy Serrano και πήρε τη νίκη με πλειοψηφική απόφαση των κριτών.

Αποτελέσματα UFC 201

Main Card

- O Tyron Woodley κέρδισε τον Robbie Lawler με ΚΟ στο 2:12 του πρώτου γύρου (νέος Welterweight Champion)
- H Karolina Kowalkiewicz κέρδισε την Rose Namajunas με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Jake Ellenberger κέρδισε τον Matt Brown με ΤΚΟ στο 1:46 του πρώτου γύρου
- Ο Erik Perez κέρδισε τον Francisco Rivera με ομόφωνη απόφαση
- Ο Ryan Benoit κέρδισε τον Fredy Serrano με πλειοψηφική απόφαση

Preliminary Card

- O Nikita Krylov κέρδισε τον Ed Herman με ΚΟ στο 0:40 του δεύτερου γύρου
- Ο Jorge Masvidal κέρδισε τον Ross Pearson με ομόφωνη απόφαση
- Ο Anthony Hamilton κέρδισε τον Damian Grabowski με ΚΟ στο 0:14 του πρώτου γύρου
- Ο Wilson Reis κέρδισε τον Hector Sandoval με υποταγή στο 1:49 του πρώτου γύρου
- Ο αγώνας Michael Graves vs Bojan Velickovic έληξε ισόπαλος
- O Damien Brown κέρδισε τον Cesar Arzamendia με ΚΟ στο 2:27 του πρώτου γύρου

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC 201: Άλλος ένας πρωταθλητής έπεσε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top