ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Αποδέσμευση από το UFC θέλει ο Frank Mir!

Τα πράγματα για τον Frank Mir δεν πάνε καθόλου καλά, καθώς ο ίδιος μετά τις τελευταίες εξελίξεις ζητάει την αποδέσμευσή του από το UFC.

Μια λάθος ενέργεια ήταν ικανή όπως φαίνεται να καταστρέψει ολόκληρη την καριέρα του Mir. Αυτό διότι ο ίδιος πιάστηκε ντοπαρισμένος μετά τον αγώνα με τον Mark Hunt.

Οι επιπτώσεις που θα δεχόταν αναμένονταν να ήταν βαριές για τον ίδιο και την προσωπική του καριέρα στον χώρο. Συγκεκριμένα η απόφαση που βγήκε ήταν αποχή από τους αγώνες και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις για δύο ολόκληρα χρόνια. Αυτό σημαίνει με λίγα και απλά λόγια καταστροφή και άμεση αλλαγή πλάνων. Ο ίδιος, λοιπόν, ζητάει την αποδέσμευσή του με την διοργάνωση, ώστε να ψαχτεί για κάπου αλλού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο ίδιος λόγω των πολλών χρηματικών εξόδων δεν θα προχωρήσει σε έφεση της απόφασης για το ντοπάρισμα. Μάλιστα ο βασικός λόγος που δεν θέλει να μπει σε περισσότερα έξοδα μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι η οικογένεια που έχει να θρέψει. Η πιθανότερη λύση, λοιπόν, είναι να αποδεσμευτεί άμεσα από το UFC.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αποδέσμευση από το UFC θέλει ο Frank Mir! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top