ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Ultima Lucha Dos Μέρος Α': Άλλος πολέμησε, άλλος πήρε την ευκαιρία


Το πρώτο από τα τρία μέρη του Ultima Lucha, του μεγάλου event που κλείνει το Lucha Underground, πρόσφερε πολλές συγκινήσεις. Ο Son Of Havoc σκαρφάλωσε γολγοθά για να κερδίσει το Unique Opportunity Tournament αλλά ο νεοφερμένος Dr. Wagner Jr. του έκλεψε την ευκαιρία.


Ο Mack και ο Cage άνοιξαν το Ultima Lucha με Falls Count Anywhere όπως αποφάσισε ο Dario Cueto πριν τον αγώνα. Ο Mack ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει σε έναν αγώνα που περιείχε τραπέζια, μπύρες, κιθάρες, τσιμεντόλιθους και άλλα.

Τον Mack στον τελικό συνάντησε ο Son Of Havoc ο οποίος πήρε τη νίκη κόντρα στον Texano σε Boyle Heights Bar Fight.

Ο Dario Cueto μετέτρεψε και τον τελικό σε Falls Count Anywhere Match. O Son Of Havoc πήρε τη νίκη με Shooting Star Press. Ο Dario Cueto τον έβαλε να επιλέξει ανάμεσα σε 250.000 δολάρια και σε αγώνα για το Lucha Underground Championship στο Ultima Lucha της επόμενης χρονιάς. Ο Son Of Havoc επέλεξε το δεύτερο δώρο αλλά ο Cueto του είπε πως θα πρέπει να κερδίσει άλλον έναν αγώνα για να πάρει την ευκαιρία, αλλιώς ο αντίπαλός του θα πάρει τα 250.000 δολάρια. Τότε εμφανίστηκε ο Famous B ο οποίος παρουσίασε το νέο του πελάτη, τον Dr. Wagner Jr. O Wagner κέρδισε τον Havoc και πήρε τα λεφτά.

Αποτελέσματα Ultima Lucha Dos Μέρος Α'

- Ο Mack κέρδισε τον Cage
- O Son Of Havoc κέρδισε τον Texano
- O Son Of Havoc κέρδισε τον Mack
- O Dr. Wagner Jr. κέρδισε τον Son Of Havoc

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ultima Lucha Dos Μέρος Α': Άλλος πολέμησε, άλλος πήρε την ευκαιρία Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top