ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Ultima Lucha Dos Μέρος Γ': Ο παλιός είναι αλλιώς


Το τρίτο και τελευταίο μέρος του Ultima Lucha μας άφησε με το στόμα ανοιχτό κλείνοντας τη δεύτερη σεζόν του Lucha Underground. Απίστευτο main event μεταξύ Rey Mysterio και Prince Puma με νικητή τον πρώτο. Αναγεννημένος ο Pentagon Dark, τα έβαλε με τον Vampiro. Συνελήφθη ο Dario Cueto.


O Aerostar, o Drago και ο Fenix έγιναν οι νέοι Trios Champions κερδίζοντας τους Worldwide Underground. Η νίκη ήρθε χάρη στη βοήθεια του Angelico που επέστρεψε και επιτέθηκε με πατερίτσα στον Johnny Mundo ενώ ο διαιτητής βρισκόταν κάτω. Με αυτή τη νίκη ο Fenix έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος Triple Crown Champion του Lucha Underground.

O αγώνας του Dragon Azteca Jr. με την Black Lotus έληξε με DQ αφού από το πουθενά ο Pentagon επιτέθηκε και στους δύο. Ο Pentagon δήλωσε ότι από εδώ και στο εξής θα λέγεται Pentagon Dark και ότι θα είναι σκοτεινότερος και βιαιότερος.

Ο αγώνας για το Lucha Underground Championship έγινε πρόωρα. Ο Pentagon Dark έκανε ότι ήθελε τον Matanza Cueto αλλά ο πρωταθλητής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Pentagon με τον Dario Cueto και κέρδισε. Ο Pentagon Dark απογοητευμένος έσπρωξε τον Vampiro όταν πήγε να τον παρηγορήσει.

Ο αγώνας της Taya με την Ivelisse πήρε απρόσμενη τροπή όταν τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε η Catrina με παλαιστικά ρούχα. Η Catrina επιτέθηκε στην Ivelisse και έδωσε τη νίκη στην Taya.

Το main event ανάμεσα στον Rey Mysterio και τον Prince Puma ήταν από άλλο πλανήτη. Ο Rey, που γύρισε το ρολόι πίσω, ταίριαξε απόλυτα με τον Puma και οι δυο τους πρόσφεραν έναν τρομερό αγώνα με νικητή τον Rey. Έπειτα ο Rey αναγνώρισε την αξία του ηττημένου και του παρέδωσε το ρινγκ.

Ενώ ο Matt Striker και ο Vampiro έκαναν το κλείσιμο του show εμφανίστηκε ο Pentagon Dark και επιτέθηκε στον Vampiro βίαια, κάνοντάς τον να ματώσει αφού χρησιμοποίησε και συρματόπλεγμα.

Το επεισόδιο έκλεισε με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον Dario Cueto έξω από τον "ναό". Το πρόσωπο του αφεντικού του Lucha Underground με σατανικό χαμόγελο ήταν αυτό που έκλεισε τη δεύτερη σεζόν.

Αποτελέσματα Ultima Lucha Dos Μέρος Γ'

- Οι Fenix, Aerostar & Drago κέρδισαν τους Worldwide Underground (νέοι Trios Champions)
- O El Dragon Azteca Jr. κέρδισε την Black Lotus με DQ
- O Matanza Cueto κέρδισε τον Pentagon Jr. (παρέμεινε Lucha Underground Champion)
- H Taya κέρδισε την Ivelisse
- O Rey Mysterio κέρδισε τον Prince Puma

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ultima Lucha Dos Μέρος Γ': Ο παλιός είναι αλλιώς Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top