ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Ultima Lucha Dos Μέρος Β': Φονικές τάσεις

O Dario Cueto ανακάλυψε ότι ο Mr. Cisco συνεργαζόταν με την αστυνομία και τον δολοφόνησε. Κέρδισε το Death Match ο Mil Muertes. Νέα Gift Of The Gods Champion η Sexy Star.


Το πρώτο μισό του δεύτερου μέρους του Ultima Lucha κάλυψε ο αγώνας για το Gift Of The Gods Championship. Οι Sexy Star, Mariposa, Marty Martinez, Killshot, Daga, Sinestro De La Muerte και ο Night Claw, που έκανε ντεμπούτο, διεκδίκησαν τον τίτλο με την Sexy Star να κερδίσει τον τίτλο αναγκάζοντας τον Marty "The Moth" Martinez να κάνει tap out.

Στη συνέχεια είχαμε το Death Match ανάμεσα στον Mil Muertes και τον King Cuerno. Ο ακόλουθος της Catrina ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με Tombstone.

O Mr. Cisco πήγε στο γραφείο του Dario Cueto και του είπε πως θέλει να συμμετέχει στα σχέδιά του. Ο Cueto κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και του ξεκούμπωσε το πουκάμισο για να ανακαλύψει ότι φόραγε μικρόφωνο. Τότε είπε στην αστυνομία να έρθει να τον συλλάβει αν τον θέλει και στη συνέχεια δολοφόνησε τον Mr. Cisco.

Αποτελέσματα Ultima Lucha Dos Μέρος Β'

- Η Sexy Star κέρδισε τους Marty Martinez, Mariposa, Killshot, Daga, Sinestro De La Muerte και Night Claw (νέα Gift Of The Gods Champion)
- O Mil Muertes κέρδισε τον King Cuerno

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ultima Lucha Dos Μέρος Β': Φονικές τάσεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top