ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Πόσο καιρό σκέφτεται τον διαχωρισμό του ρόστερ ο Vince McMahon ;

Ο διαχωρισμός του ρόστερ, μέσω των drafts, στο WWE είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Μπορεί ακόμα να μην έχουν επισημοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες για το επονομαζόμενο "brand split", όμως φαίνεται πως ο Vince McMahon έχει στο μυαλό του την ιδέα αυτή εδώ και αρκετό καιρό.

Η κόρη του αφεντικού, η Stephanie McMahon, έδωσε το παρών στο Wrestling Compadres Slamcast και αναφέρθηκε εκτενώς στην ιδέα του διαχωρισμού. Η Stephanie αρχικά τόνισε πως εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ταλέντων αυτή τη στιγμή στο WWE, τα RAW και SmackDown μπορούν ξανά να έχουν τα δικά τους ξεχωριστά σενάρια. Συγκεκριμένα δήλωσε :

"Ένας από τους λόγους που ευθύνονται για αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην εταιρία είναι η πληθώρα ταλέντων. Αν λάβει κανείς υπόψιν και το δυναμικό που υπάρχει στο NXT, αυτή είναι μία χρυσή ευκαιρία να διαφοροποιηθούν τα RAW και SmackDown, το οποίο με τη σειρά του μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας. Οι ιστορίες μας θα είναι πιο προσεγμένες και δεν θα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Όταν κάθε εβδομάδα υπάρχουν οι ίδιες ιστορίες σε δύο σόου τότε κατά κάποιον τρόπο φθείρονται, αλλά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά όταν κάποια ιστορία αναπτύσσεται σε ένα σόου κάθε εβδομάδα".

Η Stephanie αναφέρθηκε φυσικά και στο πόσο καιρό η συγκεκριμένη ιδέα βρίσκεται στο μυαλό του Vince McMahon.

"Είναι κάτι που σχεδιάζει ο Vince εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είχαμε αναλύσει όλες τις πτυχές του θέματος. Αναπτύξαμε πλήρως την ιδέα όταν φτάσαμε κοντά στην μετάβαση του SmackDown σε ζωντανό σόου. Η ιστορία με τον Shane ήταν η κατάλληλη στιγμή να το προωθήσουμε".

Τέλος, η "πριγκίπισσα" ερωτήθηκε για το αν πιστεύει πως ο διαχωρισμός του ρόστερ θα λειτουργήσει θετικά στο να αποφευχθούν τραυματισμοί και παραβάσεις των πολιτικών της εταιρίας. Δεν φάνηκε να λέει κάτι με απόλυτη σιγουριά, μιας και αυτά είναι γεγονότα που δεν ελέγχονται εκατό τοις εκατό, ωστόσο δήλωσε :

"Δεν ξέρω εάν ο διαχωρισμός θα αποτρέψει αυτές τις στενάχωρες καταστάσεις και θα μας παρέχει αυτήν την ανακούφιση. Αλλά είναι μία μεγάλη ευκαιρία καλύτερης αφήγησης ιστοριών. Επεκτείνεται το εύρος και το βάθος, όχι μόνο των ιστοριών μας, αλλά και των χαρακτήρων μας. Ελπίζουμε το κοινό μας να καθηλωθεί και να το διασκεδάσει".

Item Reviewed: Πόσο καιρό σκέφτεται τον διαχωρισμό του ρόστερ ο Vince McMahon ; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top