ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Δημητρούλα εναντίον Κονταξή για το WKF Makrinia Cup!

Η Χαρά Δημητρούλα θα δώσει ακόμα μια πολύ σημαντική μάχη απέναντι στην Αντιγόνη Κονταξή για το WKF Makrinia Cup.


Τον τελευταίο καιρό η Χαρά Δημητρούλα δίνει πάρα πολλούς αγώνες και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της μας δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Τελευταία διοργάνωση που αγωνίστηκε η Χαρά Δημητρούλα ήταν το Iron Challenge. Μάλιστα σ' εκείνον τον αγώνα είχε κερδίσει κιόλας, καθώς ήταν και το μεγάλο φαβορί. Πλέον το WKF Makrinia Cup την περιμένει, καθώς θα αντιμετωπίσει την Αντιγόνη Κονταξή.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι να αναφέρουμε ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα οι δύο αθλήτριες επιθυμούν να πάρουν τη νίκη. Το WKF Makrinia Cup θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου και ημέρα Παρασκευή και μαζί με αυτόν τον αγώνα, στην ίδια διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κι εκείνος ανάμεσα στον Αλέξη Ναστούλη και τον Κώστα Γούση.

Δείτε την αφίσα αναλυτικά:Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Δημητρούλα εναντίον Κονταξή για το WKF Makrinia Cup! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top