ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Μπέρδεμα... Δεν θα προστεθεί δεύτερο World Title στο WWE;


Ένα μεγάλο ερωτηματικό που προέκυψε μετά τα WWE Draft είναι το τι θα απογίνουν τα πρωταθλήματα του WWE.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στο Battleground θα αλλάξουν χέρια όλες οι ζώνες που θα τεθούν υπό διεκδίκηση. Αυτό σημαίνει ότι το WWE World Heavyweight Championship θα πάει στο RAW (είτε κερδίσει ο Roman Reigns είτε ο Seth Rollins), ο τίτλος Intercontinental στο RAW (Darren Young) και ο τίτλος United States στο Smackdown (Zack Ryder).

Επίσης, αναφέρεται ότι το WWE προβληματίζεται στο να επαναφέρει δεύτερο παγκόσμιο τίτλο, διότι το WWE World Heavyweight Championship είναι ήδη ένα αποτέλεσμα δύο συγχωνευμένων τίτλων. Το WWE θα συνεχίσει να διατηρεί ένα world title τουλάχιστον μέχρι και το Summerslam. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα brand θα μείνει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού χωρίς κορυφαίο πρωτάθλημα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο τίτλος Divas, αλλά και οι τίτλοι Tag Team ανήκουν στο RAW, συνεπώς στο Smackdown θα υπάρχει μόνο ο τίτλος US του Zack Ryder, εφόσον κερδίσει την Κυριακή τον Rusev.

Μπέρδεμα...

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μπέρδεμα... Δεν θα προστεθεί δεύτερο World Title στο WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top